Welke soorten reclame kun je maken voor je bedrijf?

Je wilt reclame maken zodat toekomstige klanten je bedrijf zullen leren kennen. Dit doe je als bedrijf omdat je jouw diensten of producten wilt aanbieden aan de consumenten. Reclame kun je op verschillende manieren laten zien. Je kunt dan kiezen uit online en offline reclame die kunnen zorgen dat je bedrijf gaat opvallen. Je wilt klanten aanspreken en dat gaat alleen door je te promoten. Enkele van deze soorten reclame zullen wij hier beschrijven om je een indruk te geven.

Voorbeelden van reclame maken voor je bedrijf

Je kan reclame maken op verschillende manieren en dit zijn:

  • Social media
  • Adverteren op websites
  • Mond-tot-mond-reclame
  • Visitekaartjes
  • Gevelreclame
  • Belettering van auto’s, busjes, kleding en bedrijfspand
  • Relatiegeschenken

Beschrijving van de soorten reclame voor je bedrijf

De social media

Je kunt jouw bedrijf via social media goed presenteren. Op het social media is een groot bereik. Je kunt gericht reclame maken van je bedrijf op verschillende platforms. Denk dan aan facebook, instagram of twitter. Je hebt nog meer mogelijkheden maar je zoekt altijd er een uit wat past voor je bedrijf.

Adverteren op websites

Het adverteren op websites is een manier om klanten te trekken naar jouw bedrijf. Zorg er wel voor dat je websites aanschrijft die passen bij jouw doelgroep.

Mond-tot-mond-reclame

De beste manier als het gaat om reclame maken is als de mensen het aan elkaar vertellen wat jij voor een bedrijf bent.

Gevelreclame voor je bedrijfspand

Om je bedrijfspand te laten opvallen gebruik je lichtreclame. Je bedrijf wordt dan van veraf en in het donker gezien. Je kan licht-en gevelreclame door Martini Reclamemakers in Groningen professioneel laten maken. Elke stijl wordt passend en uniek voor jou bedrijf gemaakt.

Visitekaartjes

Heb je een eigen bedrijf dan zijn visitekaartjes gemakkelijk te verdelen. Dit is een optie als je wilt dat de klanten je zaak gaan bezoeken. Ben je ergens hoef je dit maar af te geven en dan kunnen mensen met jou contact opzoeken.

Belettering van auto’s, busjes, kleding en bedrijfspand

Je kunt door belettering van je auto of bus zorgen dat ze de naam zien van je bedrijf. Het beletteren van kleding is ook mogelijk. Om te zorgen dat je bedrijfspand opvalt kun je deze goed beletteren met grote letters.

Een relatiegeschenk

Je kunt zorgen voor een relatiegeschenk met de opdruk van je bedrijf. Zo zorg je dat klanten het bedrijf leren kennen.

Author: admin

Share This Post On