Waterplezier begint bij de Intex groothandel

Intex is het merk als het gaat om zon, water, zomer. Kortom, waterplezier. Van opblaasbare rubberbootjes tot complete zwembaden of kleine babybadjes. Bij de Intex groothandel kun je dan ook terecht voor alles om je klanten een heuse zwemwallhalla in de eigen tuin te bezorgen. Als de zomer nog niet in je bol zit, dan is dat snel het geval bij de producten van Intex. In dit artikel delen we in een notendop de historie van het merk, vertellen we je wat er nog meer kenmerkend is aan Intex en lichten we een paar producten uit.

De historie van Intex

Het wereldwijde bekende merk Intex ontstond in 1965 in Los Angeles. Het was de allereerste producent van bovengrondse zwembaden en opblaasbaar speelgoed. Producten die vandaag de dag niet meer zijn weg te denken en die iedereen wel heeft of heeft gehad. Het allereerste opblaasbaar product wat Intex bedacht is de alom bekende strandbal. In 1997 werd de eerste bovengrondse zwembad gelanceerd. Compleet met trap en al. Inmiddels kun je de producten van Intex in meer dan 100 landen over de hele wereld verkrijgen en zijn er dus ook tal van groothandels die Intex speelgoed aanbiedt.

Intex staat voor spelen, recreatie en kwaliteit

Bij de Intex groothandel vinden ze het – net als jij – erg belangrijk dat de producten van hoge kwaliteit zijn. En dat vinden ze bij Intex ook. Het merk biedt producten van alleen maar de hoogste kwaliteit en dat ook nog eens met een vriendelijk prijskaartje. Producten die garant staan voor comfort, plezier en – het allerbelangrijkste – veiligheid. Bij de Intex groothandel weet je dan ook dat je het beste van het beste in huis haalt voor jouw klanten en de uiteindelijke kleine eindgebruikers.

Het assortiment bij de Intex groothandel

We zeiden het al eerder: de producten van Intex zijn vooral gebaseerd op water- en zomerse activiteiten. Het intex assortiment bestaat uit onder meer:

  • Zwembandjes voor kinderen.
  • Luchtbedden voor het zwembad of op het strand
  • Strandballen
  • Plastic ballen om thuis je eigen ballenbak mee te maken
  • Bovengrondse zwembaden.

Intex luchtbedden

De luchtbedden die je bij de Intex groothandel aantreft zijn er in allerlei verschillende soorten. Van krokodil tot surfplank tot zelfs een aardbei. Dat maakt het op het water dobberen nog meer een feestje.

Bovengrondse zwembaden

De bovengrondse zwembaden is wel datgene waar Intex vooral bekend om staat. De afzetmarkt van zwembaden is de afgelopen tijd sterk gegroeid. Steeds meer mensen vinden het namelijk fijn om een zwembad in hun eigen tuin te hebben bij mooi weer. Naast het zwembad zelf biedt de groothandel je ook de nodige en handige accessoires aan. Denk aan een filterpomp, losse filters, afdekhoes en artikelen om het zwembad mee schoon te maken.

Waarom inkopen bij de Intex groothandel?

Bovenstaande geeft eigenlijk al antwoord op de vraag: waarom kiezen voor een Intex groothandel? Intex heeft al 50 jaar een goede naam in zowel Nederland als ver daarbuiten. Je kunt er voor alles terecht als het gaat om water- en zomerplezier. Dus ben je een winkel of een recratiebedrijf in deze branche? Dan is Intex absoluut een naam om te onthouden.

Author: admin

Share This Post On