Vibrator

Waarom een vibrator?

 

Veel vrouwen vinden het moeilijk om te ontspannen tijdens de seks en ervaren niet het plezier die de partner wel heeft. Hierdoor is het ook mogelijk dat er minder snel een hoogtepunt bereikt wordt. Bij een vibrator daarentegen kan je vaak wel de ontspanning beleven en volledig genieten in alle rust. Je kan je laten stimuleren door alleen het elektrische apparaatje, of natuurlijk in combinatie met je partner. Extra passie en plezier tijdens de seks is vanzelfsprekend met jouw vibrator.

 

Er zijn veel verschillende soorten en maten speeltjes. Dus belangrijk is om goed de tijd te nemen op het internet en ervaren welke voor jullie het beste werkt. Een saai seksleven met weinig spannende momenten is niet goed voor je relatie, bovendien kan er veel meer worden uitgehaald op seksueel niveau.

Voordelen vibrator

 

Voor elk speeltje op de markt zijn er weer andere voordelen te noemen. Maar hét grote voordeel van de vibrator is dat je hem altijd weer kunt gebruiken precies zoals jij dat wilt. Het is absoluut veilig, geen kans op soa’s of ongewenste zwangerschappen, als dit geen voordeel is weet ik het ook niet meer.

 

Je vriend inruilen voor een seks speeltje gaat misschien wat te ver maar het is zeker een spannende aanvulling in je leven. Je vriend kan jouw niet het gevoel geven dat de vibrator doet.

 

Het fijne aan een vibrator is dat je over het algemeen veel sneller klaarkomt. Je bepaalt je eigen tempo en je kunt stoppen wanneer je wil. 

Voor de man

 

Penetratie kan heerlijk zijn maar laten we eerlijk zijn, er zijn veel dingen die mannen niet kunnen met de tong of hand wat een vibrator wel kan. Het komt ook regelmatig voor dat de vrouw een orgasme faked, het is nu eenmaal niet makkelijk om klaar te komen alleen door bevrediging. Focussen op de clitoris is daarom belangrijk, en laat dit net iets zijn waar de vibrator een pro in is.

 

Waar zou je nog op wachten? Kun je jezelf niet langer bedwingen, ga dan gauw naar een online sexshop zoals Bedfun om een vibrator te kopen!

Author: admin

Share This Post On