Tuinkabouters

Die kleine mannetjes die veel mensen in de tuin hebben staan en altijd staan te glimlachen in dezelfde houding, u kent ze wel. Ik heb het natuurlijk over de tuinkabouters.

Tuinkabouters zijn beeldjes die vaak gemaakt zijn van steen of keramiek. Ook kunt u goedkopere modellen van plastic gemaakt kopen. Tuinkabouters kunt u in verschillende soorten vinden. Zo heb je de kabouter die vast zit aan een bloempot, de kabouter die fluit speelt, de blije staande kabouter en ook de Fuck you kabouter.

fuck-you-kabouter-30cm-rood-462x409

Deze kabouters zijn bestand tegen de weersomstandigheden en gaan als ze van goede kwaliteit zijn ook niet snel kapot. Voor de mensen die liever niet alleen in het zonnetje zitten is dit een goed alternatief.

Of als u een kabouter wilt die laat zien hoe u denkt over het onkruid in uw tuin is een fuck you kabouter een goede keuze. Deze kunt u in verschillende maten tussen de 7cm en de 30cm aanschaffen, ook kunt u ze vinden in veel verschillende kleuren. Wees er wel snel bij want er is steeds meer vraag naar deze kleine mannetjes.

Met deze kabouters kunt u een mooie verzameling beginnen en natuurlijk uw tuin en misschien wel uw woonkamer opfleuren.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *