Tips om meer producten vanuit je winkel te verkopen

De inrichting van een winkel of showroom speelt een grote rol bij het succesvol verkopen van je producten. Dat heeft uiteraard te maken met de sfeer, maar ook met de manier waarop je je producten onder de aandacht brengt. Het is de kunst om dat op een natuurlijke manier te doen, zo dat het op een positieve manier opvalt. Selecteer daarom een paar producten die je belangrijk vindt en concentreer je daarop en maak gebruik van een enkelzijdig textielframe. Dat is een leuke opvallende manier om producten onder de aandacht te brengen.

Waarom werkt een enkelzijdig textielframe?

Een enkelzijdig textielframe is een frame, dat aan de wand wordt gemonteerd. In het frame kun je productafbeeldingen doen of beschrijvingen van de producten. Omdat de meeste winkels of showrooms niet zo enorm groot zijn ben je als eigenaar gedwongen om je te beperken tot de belangrijkste producteigenschappen. Voor klanten is dat prettig, want de meeste klanten zijn op zoek naar snel toegankelijke informatie. Daarom heeft het geen zin om een showroom vol te zetten met een compleet assortiment, voorzien van kleine kaartjes met de producteigenschappen. Het is dan erg veel werk om de producten te ontdekken.

Inhoud wisselen

Om te voorkomen dat klanten die regelmatig bij je in de winkel komen de enkelzijdige textielframes niet meer bekijken is het goed om de inhoud van de frames af en toe te wijzigen. Je kunt ervoor kiezen om de inhoud van de verschillende frames in je winkel te wisselen, maar beter is het om nieuwe textielprints in de frames te doen. Het is ook mogelijk om de inhoud met de seizoenen te laten rouleren. Dat is afhankelijk van het soort producten dat in je winkel worden verkocht. Een kaaswinkel hoeft zich van de seizoenen niets aan te trekken.

Duurzame oplossing

Het gebruik van een enkelvoudig textielframe is veel duurzamer dan de meeste andere soorten producten waarmee reclame kan worden gemaakt. De frames worden gemaakt van aluminium. Dat is een product dat erg veel energie kost om te maken. Maar vervolgens gaan de frames ook heel lang mee. Je kunt er honderden keren een nieuwe afbeelding in doen. Als je na verloop van jaren geen gebruik meer maakt van de frames kunnen ze weer worden ingeleverd. EFKA zal ze als dat kan opnieuw gebruiken. Als dat niet lukt wordt het aluminium opnieuw gebruikt voor andere producten.

 

Author: admin

Share This Post On