Sportieve Kleding van Geographical Norway

Sportieve, luxe kleding van Geographical Norway
Geographical Norway is een kledingmerk met een uitgebreide collectie aan vrije tijds artikelen. Het merk staat bekend om zijn sportieve uitstraling. Zo zijn softshell jackets, vrijetijds truien en functionele maar stijlvolle vesten onderdeel van het assortiment. Ook maritieme touches zijn typerend voor Geographical Norway. Prints en applicaties maken de kledingstukken uniek. Je vindt verschillende iconische symbolen terug op de kleding, zoals de vlag van het Verenigd Koninkrijk en Noorwegen en afbeeldingen van polo sport. De kleding is van hoogwaardige kwaliteit. Voor het hele gezin zijn vesten en truien te vinden in de collectie van het merk.

Truien en vesten van fleece
In de collectie van Geographic Norway vind je onder andere vesten en truien van fleece. De kledingstukken zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dat betekent dat je heerlijk warm blijft onder alle omstandigheden. Bovendien zijn zowel de vesten als truien modieus. In stijl warm blijven met een luxe en sportieve uitstraling. De meeste vesten van het merk zijn voorzien van een capuchon. Daardoor zijn ze geschikt voor zowel binnen als buiten, bijvoorbeeld om in de herfst buiten actief bezig te zijn op een zeilschip. Qua kleur zijn zwart, grijs en wit de typerende kleuren van het merk, maar je komt ook rood tegen in de collectie.

1619_g

De voordelen van fleece
Fleece is een type textiel. Het heeft een look die lijkt op wol. Vertaald uit het Engels betekent het ‘vacht’. Al lijkt het daar wel op, toch heeft fleece geen directe link met een vacht van een dier. Het bestaat uit synthetisch materiaal. Meestal is dit 100% polyester. Fleece wordt gekenmerkt door zijn hoge isolatiewaarde die te danken is aan de manier waarop de weefsels verbonden zijn. Ondanks de sterke isolatie van fleece is het toch een ademend materiaal. Dat komt doordat het geen winddicht textiel is.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *