Maak de kerst bijzonder dit jaar met een thema kerstpakket

Door voor een thema kerstpakket te kiezen, geef jij een boodschap mee aan je eindejaarsgeschenk. Er is van alles mogelijk en door voor maatwerk te kiezen selecteer je je eigen thema. Bij webwinkels worden de kerstpakketten vaak al op thema ingedeeld en daar doe jij je voordeel mee. Hier lees je over hoe je een kerstpakket kunt gebruiken om de kerst binnen jouw bedrijf bijzonder te maken.

 

Een thema kerstpakket dat verwijst naar een prestatie

De beste manier om het thema te gebruiken voor jouw situatie is door het te laten verwijzen naar de belangrijkste prestatie die jullie met zijn allen hebben geleverd het afgelopen jaar. Dit is een belangrijke gebeurtenis geweest in het succes van het bedrijf en iedere medewerker heeft er direct of indirect aan bijgedragen. Sterker nog, iedereen heeft er extra inzet voor getoond. Kies een thema kerstpakket dat daarnaar verwijst en je laat je personeel niet alleen zien dat deze extra inzet is opgemerkt, maar ook wat je precies waardeert.

 

Enkele voorbeelden van thema pakketten

De beste manier om dit verder toe te lichten is door middel van een aantal voorbeelden. Daarna kun je bepalen hoe je dit gaat toepassen voor je eigen medewerkers.

  • Duurzaamheid: heeft het afgelopen jaar in het teken gestaan van duurzaamheid? Hebben jullie daar een belangrijk keurmerk of certificering voor weten te behalen? Dan begrijpt iedereen wat je bedoelt als je een thema kerstpakket kiest met biologische- of ecologische producten.
  • Een groot contract: is het jullie gelukt om een groot Brits contract binnen te halen? Dan kies je voor een kerstpakket met een Brits thema om je personeel daarvoor te bedanken.
  • Een zwaar jaar: heeft iedereen het afgelopen jaar extra hard gewerkt en overuren gedraaid omdat het bijzonder druk was of er een tekort was aan personeel? Geef je medewerkers dan een dag vrij en een wellness pakket om te laten zien dat je blij met ze bent.

 

Maatwerk kan ook

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van hoe je een thema kerstpakket in je voordeel kunt laten werken. En aangezien je een prestatie als uitgangspunt neemt, is dat ook een kenmerk dat iedereen begrijpt. Zo refereer je naar iets wat al je personeelsleden met elkaar gemeen hebben en de kans dat je kerstpakket dan goed wordt ontvangen is groter. Heb je nu inspiratie gekregen en weet je exact hoe jij waardering wilt uitspreken met een thema kerstpakket dit jaar? Kies dan een webwinkel waarbij je je kerstpakketten op maat kunt samenstellen en je maakt er echt een uniek en speciaal cadeau van.

 

Een thema voor elke situatie

Bij webwinkels vind je een groot assortiment kant-en-klare kerstpakketten die al op thema zijn ingedeeld. Gebruik de filters, stel je budget in en je vindt vast een thema kerstpakket dat past bij jouw behoeften. Het enige wat je dan nog moet doen is je bestelling van een thema kerstpakket te plaatsen. Zo laat jij je personeel zien dat je trots op ze bent.

Author: admin

Share This Post On