Het aanschaffen van een leuke sleutelhanger

Er is al zoveel over gezegd en geschreven maar het thema blijft altijd actueel; u wilt iemand iets leuks geven, maar weet niet wat. U zoekt iets bijzonders, unieks. U wilt daar echter niet de hoofdprijs voor betalen, maar met uw cadeau toch het verschil maken. Hebt u in dat kader wel eens aan een sleutelhanger gedacht?

Geef eens een gepersonaliseerde sleutelhanger cadeau

Slim, om juist een sleutelhanger te geven. Want een dergelijk persoonlijk sieraad zien en gebruiken de meeste mensen elke dag. Ze doen de deur van hun huis op slot, starten de auto en openen de deur van het bedrijf waar ze werken. Zeker weten dus dat ze uw cadeau elke dag opnieuw een paar keer zien en dat ze er dus ook daadwerkelijk iets aan hebben. U kunt de sleutelhanger bovendien op een unieke wijze optimaliseren, waardoor er dus echt sprake is van een uniek en persoonlijk cadeau. En dankzij de prijs zult u een glimlach niet kunnen onderdrukken, want de prijs die valt enorm mee.

Een hanger met tekst of met een foto van uw kinderen

U kunt de hanger op verschillende manieren personaliseren. Dat kunt u doen met bijvoorbeeld een foto en met een foto met tekst. Of u geeft een sleutelhanger met alleen een tekst of naam. Het is maar net wat u wilt, al weet u dat de ruimte beperkt is. Een sleutelhanger met foto van de kinderen? Het zal bijzonder gewaardeerd worden, zoals een pakkende tekst, een relevante, persoonlijke tekst vooral, ook altijd zal scoren. U kunt de hanger nog verder personaliseren door te kiezen voor een bepaalde vorm en kiest ook zelf het materiaal waarvan de hanger voor sleutels is gemaakt. U kunt eventueel kiezen voor een sleutelhanger in de vorm van een flesopener of een zakmes. Ook de hanger met memory locket is erg gewild.

Kies voor een verzilverde hanger of een hanger in de goud- of zilverkleur

Het geven van een dergelijke sleutelhanger is het geven van een persoonlijk sieraad. U kiest ze in verzilverde vorm of in zilver- of goudkleur, zoals de sleutelhangers ook beschikbaar zijn in staal, kunststof, metaallegeringen en gevlochten leer. De sleutelhangers kunt u bestellen in hartjesvorm bijvoorbeeld, maar ook rond en rechthoekig. Wat betreft sleutelhangers kan echt maatwerk geleverd worden. Een gepersonaliseerde hanger kunt u geven voor eigenlijk elke gelegenheid. Als verjaardagscadeau bijvoorbeeld of ter gelegenheid van een jubileum of geboorte.

U kiest zelf ontwerp, lettertype en de grootte van de letters

U kunt voor het overgrote deel zelf uw persoonlijke sieraad ontwerpen, heel simpel door bijvoorbeeld eigen foto’s te uploaden. Bovendien kiest u zelf het lettertype en de grootte van de letters waarmee u een persoonlijke boodschap geeft. Ter gelegenheid van een huwelijk kunt u ook prima een gepersonaliseerde hanger aanbieden. U zou dan de datum en de namen van het bruidspaar op de hanger kunnen laten graveren. Omdat een dergelijk cadeau meteen en intensief gebruikt wordt, geeft u ook nog eens een heel praktisch cadeau. Over een mooi, uniek en praktisch cadeau gesproken!

 

Author: admin

Share This Post On