Elektrische auto’s lease wordt steeds populairder

Een auto leasen is een gemakkelijke manier om een auto te rijden die je wilt, zonder de rompslomp die komt kijken bij het kopen van een auto. Je hoeft je geen zorgen te maken over onderhoud of reparaties, en het is gemakkelijk om jouw auto in te ruilen wanneer je toe bent aan iets nieuws. Het eerste wat je moet overwegen bij het leasen van een auto is hoeveel geld je elke maand wilt uitgeven aan jouw lease. Kijk vervolgens naar de verschillende auto’s die in jouw prijsklasse passen. Je kan zelfs een nieuwe auto leasen als je in aanmerking komt! Zodra je de juiste auto hebt gevonden, moet je een aanbetaling doen en beslissen wat voor soort lening het beste is voor jouw budget. Zodra al het papierwerk is ondertekend en je van de parkeerplaats bent gereden, worden jouw betalingen elke maand automatisch van je bankrekening afgeschreven. Zo eenvoudig is het!

Het zakelijk leasen van een elektrische auto

Veel mensen die graag autorijden, beschouwen het leasen van een auto als een optie. De meesten van hen denken echter niet eens aan het leasen van een elektrische auto. Dat is jammer, want er zijn veel redenen waarom bedrijven volledig elektrische auto’s zouden moeten leasen.

Het leasen van een elektrische auto is voordelig voor bedrijven omdat ze geld kunnen besparen op de totale kosten van hun wagenpark. Ook zullen ze kunnen besparen op de afschrijving van de voertuigen. De elektrische motor in deze voertuigen is veel duurzamer dan de interne verbrandingsmotor, waardoor bedrijven ook op reparatiekosten kunnen besparen.

Bovendien kunnen bedrijven die hun koolstofvoetafdruk willen verkleinen, dit doen door te kiezen voor elektrische voertuigen voor hun wagenpark. De volledig elektrische auto’s hebben geen uitlaatemissies, waardoor ze milieuvriendelijk zijn. Ook biedt de overheid belastingvoordelen voor bedrijven die elektrische voertuigen leasen. Deze kredieten maken de totale kosten van het gebruik van een volledig elektrische auto lager dan die van een conventionele auto of vrachtwagen met een vergelijkbaar aantal kilometers en gebruik. Ten slotte zijn de onderhoudskosten van elektrische voertuigen relatief lager dan die van traditionele motoren, waardoor bedrijven op de lange termijn meer geld besparen en hun nettoresultaat verbeteren. Je kunt een elektrische auto leasen bij LeaseParcours.

Author: admin

Share This Post On